28.3.10

ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ - Πάλι τρέχουμε και δεν φτάνουμε - ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΝΑΡΤΗΣΗ 18η)

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγρίνιο 27 Μαρτίου 2010

Προς:

Το ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, την Υπουργό Περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής κ. Τίνα Μπιρμπίλη, τον Υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Δημήτριο Ρέππα, τους Υφυπουργούς Περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής κ. Θάνο Μωραΐτη και κ. Γιάννη Μανιάτη αντίστοιχα, τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Σπύρο Κουβέλη, τους Βουλευτές του νομού Αιτ.νίας: Ανδρέα Μακρυπίδη, Σοφία Γιαννακά, Πάνο Κουρουμπλή, Μάριο Σαλμά, Δημήτρη Σταμάτη και Κώστα Καραγκούνη, τον Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Ευθύμιο Σώκο, τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αιτ/νίας κ. Ευστάθιο Λουκόπουλο, τον Πρόεδρο της ΤΕΔΚ Αιτ/νίας κ. Αποστόλη Κοιμήση, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή, τους Νομαρχιακού Συμβούλους του Νομού Αιτ/νίας, τους Δημάρχους του Νομού Αιτ/νίας και τους Προέδρους των Δημοτικών Συμβουλίων του Νομού Αιτ/νίας

ΘΕΜΑ: ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ;

Για άλλη μια φορά το Πλατυγιάλι στο επίκεντρο. Όσοι μόνιμα πανηγυρίζουν τα τελευταία τριάντα χρόνια, κάθε φορά που ένας επενδυτής βρίσκεται προ των πυλών, επιστρατεύουν πρίγκιπες εξ Αραβίας για να γίνουν πειστικότερα τα παραμύθια της Χαλιμάς. Και φαίνεται ότι τριάντα χρόνια μετά, και ενώ το Πλατυγιάλι παραμένει αποτυχημένη (και θλιβερή) ιστορία, πάμε για την τελική λύση.
Μέχρι σήμερα όμως μόνο οι γενικές γραμμές του σχεδίου είναι γνωστές, προς δόξα της δημόσιας διαβούλευσης και της δημοκρατίας(!).
Αλλά και απ’ τις γενικές γραμμές ξεδιαλύνεται ο μύθος απ’ την πραγματικότητα.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: