14.1.11

ΞΕΚΟΛΑΤΕ. Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ.

Ενώ κάποιοι Δήμοι έχουν αρχίσει να δουλεύουν στο Αγρίνιο μάλλον η Νέα Δημοτική αρχή περί άλλων τυρβάζει. Όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ στο Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας έχει ήδη από τις 3 Ιανουαρίου 2011 συσταθεί με απόφαση Δημάρχου η Επιτροπή Απογραφής του άρθρου 2 της Απόφασης ΥΠ.ΕΣ.ΑΗ.Δ. 74445/29.12.2010 - ΦΕΚ 2029/27.12.2010 τεύχος Β’ (μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ), η οποία καταγράφει τα πάσης φύσεως περιουσιακά στοιχεία, τις απαιτήσεις και υποχρεώσεις, καθώς και τα διαθέσιμα χρηματικά μέσα του Δήμου.
Στο Αγρίνιο αυτή η επιτροπή δεν έχει συσταθεί ακόμα. Αντ’ αυτής την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011 στη 1:00 το μεσημέρι κλήθηκε να συνεδριάσει (Δείτε ΕΔΩ) η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου για να...
εκλέξει αντιπρόεδρο, να αποφασίσει για τους όρους διαγωνισμού ενοικίασης μηχανημάτων για την επιστασία και για την εκτός έδρας μετακίνηση των υπαλλήλων.

Απορίες: Αφού ακόμα δεν γνωρίζουμε ποια μηχανήματα διαθέτουν οι Δήμοι που συνενώθηκαν, πως μπορούμε να γνωρίζουμε ποια ακριβώς μηχανήματα έχουμε, ποια δεν έχουμε και ποια μας χρειάζονται για να τα ενοικιάσουμε;
Θα μου πείτε βέβαια ότι μάλλον ο Δήμαρχος πρέπει να τα ξέρει.
Αυτό που δεν ξέρουμε όμως είναι, ποιος του τα 'πε και γιατί δεν τα 'πε και σε μας;

1 σχόλιο:

Καστρινός. είπε...

Αν δείτε ποτέ να πάρει μπροστά αυτό το τερατούργημα που είπαν Καλλικράτη εμένα να έρθετε να μου τρυπήσετε τη μύτη. Αλήθεια το απορριμματοφόρο του Αγγελοκάστρου, βρήκανε που θα βάζει καύσιμα; Γιατί τους είδα προβληματισμένους σφόδρα εκεί κάτω για το λόγο αυτό.