11.1.11

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ (Μεσολόγγι)

(Ο τίτλος της ανάρτησης είναι πατριωτικός και κολακεύει το πατριωτικό αίσθημα όσων θεωρούν την πόλη του Αγρινίου πρωτεύσουσα πόλη).

Την πρόταση του για την δημιουργία Αρχαιολογικού Μουσείου στο Μεσολόγγι υπέβαλε με επιστολή ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης στον Υπουργό πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο και επειδή κάτι μου λέει ότι μόλις ξεκίνησαν τα καινούργια γλέντια, δείτε ΕΔΩ την επιστολή.

Δελτίο τύπου εξέδωσε επίσης και το Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου (μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ) για τις «Ειδικές Επιχειρησιακές Συμβάσεις».
Απορία διασποράς ζιζανίων: Αλήθεια το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο δεν θεωρεί το Μεσολόγγι Ιερά Πόλη;

Από την αρχή ξεκινάει,
σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Δήμου Μεσολογγίου και καλεί σε ενεργή συμμετοχή στο νέο αυτό ξεκίνμημα όλη την τοπική κοινωνία, η ανακύκλωση στο Μεσολόγγι. «Οι υπηρεσίες του δήμου", αναφέρει χαρακτηριστικά, "οι δημόσιες υπηρεσίες, τα σχολεία και η τοπική κοινωνία, μπορούμε να συμβάλλουμε στην προοπτική που όλοι επιθυμούμε. Καθαρότερη πόλη, αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας, εξοικονόμηση ενέργειας και πρώτων υλών.»
Και καταλήγει: «Ας δεσμευτούμε λοιπόν σ’ ένα "σύμφωνο αμοιβαίας συνεργασίας", με στόχο να γίνει η ανακύκλωση καθημερινή συνήθεια και στάση ζωής.»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όποιος ΈΧΕΙ χρήματα φτιάχνει ό,τι ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ! Και αφού υπάρχει τόοση επισκεψιμότητα, εύκολα θα χρηματοδοτηθεί το εγχείρημα από κάποια τράπεζα! Τι παρακαλάμε ;