28.1.11

ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ

Δεν μπορώ να γνωρίζω το αποτέλεσμα των πράξεων και των κινήσεων, ούτε και τις προθέσεις του Παναγιώτη Κατσούλη στο Δήμο Μεσολογγίου, αυτό όμως που αντιλαμβάνομαι και παρά την ένσταση που αντιμετωπίζει στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας είναι ότι είναι ο μοναδικός ίσως Δήμαρχος που συζητά με τους Δημότες για όσα αυτοί ενδιαφέρονται και επιθυμούν.
Γι’ αυτή του την ενέργεια εμείς θα τον επαινέσουμε δημόσια και θα σημειώσουμε ότι η δράση αυτή είναι δράση που κανένας άλλος δεν έχει σκεφτεί μέχρι σήμερα (όχι ότι θέλει και πολύ μυαλό) από την συγκεκριμένη θέση να πραγματοποιήσει και που όλοι οι Δήμαρχοι θα πρέπει να μιμηθούν. Ακόμα και αν γίνεται από υστερόβουλη σκέψη εντυπωσιασμού η ουσία αυτών των συναντήσεων και ο διάλογος που θα αναπτυχθεί, αν αξιοποιηθεί από την Δημοτική Αρχή θα οδηγήσει πέρα από τα σύνορα της μικροπολιτικής διαχείρισης.
Δείτε και αξιολογήστε μόνοι σας.
«Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου», λέει το δελτίο τύπου που εξέδωσε, προσκαλεί τους πολίτες, τους φορείς και τους συλλόγους, σε συναντήσεις εργασίας, με θέμα:
Η εθελοντική δράση στο δήμο στους τομείς του πρασίνου, της καθαριότητας και του πολιτισμού.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν:
Την Τέταρτη 2 Φεβρουαρίου, στις 6 μμ στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο για τους πολίτες και τους συλλόγους του πρώην Δήμου Μεσολογγίου.
Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, στις 6 μμ στο Αιτωλικό, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για τους πολίτες και τους Συλλόγους του πρώην Δήμου Αιτωλικού.
Την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στις 6 μμ στο Νεοχώρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για τους πολίτες και τους Συλλόγους του πρώην Δήμου Οινιάδων».
Μ΄αυτά και μ' αυτά ο Κατσούλης βάζει σε πολλούς τα γυαλιά,  όπως πριν από λίγες μέρες ο Κοιμήσης με τον Οργανισμό, που σύστησε στο Δήμο του.

"Ειρήσθω εν παράδω" και επειδή υπάρχουν και θέματα ρίξτε και μια ματιά, αν θέλετε, στην ημερήσια διάτξη του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου που συνεδριάζει τη Δυετέρα 31/01/2011 ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: