13.8.10

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 1η ΓΙΟΡΤΗ ΒΟΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΧΩΡΑ

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η 1η Γιορτή Βουνού στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας. Οργανωτές ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Χώρας και η ΜΚΟ « Κάκαβος ». Πρωί και απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε μαθήματα χειροτεχνίας και αγιογραφίας, πρωτάθλημα 7Χ7 , παραδοσιακά παιχνίδια, μαγειρική, βραδιά νεολαίας κ.α.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος, τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις, μιλώντας για ¨Θρησκευτικό τουρισμό¨ μετά το πέρας του εσπερινού στο μοναστήρι της Αμπελακιώτισσας.
Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Πράσινο+Μπλε , μαζί με το WWF Ελλάς συμμετείχαν ως ...
προσκεκλημένοι των διοργανωτών , υλοποιώντας διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά, μέσα στο καστανοδάσος της Άνω Χώρας. Τα παιδιά με τους γονείς τους είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν μέσα στο δάσος να αφουγκραστούν τους ήχους του και να μάθουν διασκεδάζοντας, πόσο σημαντικό είναι το δάσος στη ζωή μας, αλλά και πώς να το αγαπάμε και να το προστατεύουμε.
Μεγάλη έκπληξη για παιδιά και γονείς η εμφάνιση του γνωστού και αγαπητού ΠΑΝΤΑ σήμα κατατεθέν του WWF το οποίο και έδωσε με την σειρά του, το μήνυμα κατά των δασικών πυρκαγιών . Όλη η δράση ήταν βασισμένη στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Το Μέλλον των Δασών ¨
Στους μικρούς φίλους μοιράστηκαν καπελάκια και περιοδικά Πράσινο+Μπλε καθώς και αφίσες του WWF Ελλάς με τα είδη ζώων προς εξαφάνιση στην χώρα μας.
Το Πράσινο+Μπλε ευχαριστεί τους διοργανωτές για την πρόσκληση για συμμετοχή καθώς και το WWF Ελλάς που ανταποκρίθηκε όπως πάντα στο κάλεσμά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: