8.7.10

ΣΥΡΙΖΑ - ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΜΜΑΧΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ

Συνεδρίασε την Δευτέρα 6-7-2010 η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την πορεία του συμμαχικού σχήματος προς τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

Αποφασίστηκαν:

1. Oι Αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη είναι η πρώτη εκλογική αναμέτρηση με τη νέα κατάσταση τριπλής επιτήρησης που έχει διαμορφωθεί στη χώρα. Είναι κρίσιμο σ’ αυτή τη συγκυρία οι δυνάμεις του δικομματισμού (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ), που είναι αποκλειστικά υπεύθυνες για την κοινωνική βαρβαρότητα την οποία βιώνουμε, να καταδικαστούν για τις πολιτικές τους. ο ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα θα πάρει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση ψηφοδελτίων με πυρήνα τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, την ισχυρή παρουσία κοινωνικών δυνάμεων και κινήσεων της ευρύτερης Αριστεράς, της οικολογίας καθώς και δυνάμεων που αποδεσμεύονται από τις πολιτικές των ηγεσιών τους και συγκρούονται με τις πολιτικές του δικομματισμού και στην Τ.Α.
2.  H συγκρότηση 5μελούς επιτροπής, η οποία θα συντάξει το πολιτικό πλαίσιο αναφοράς για την Τ.Α. και στη συνέχεια θα απευθυνθεί σε ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, με σκοπό την ανασυγκρότηση ή την δημιουργία περιφερειακών και τοπικών κινήσεων με αξιόπιστο πρόγραμμα και φερέγγυα πρόσωπα, που θα συνδυάζεται με αντιπαράθεση στην υπερσυγκεντρωτική και ισοπεδωτική αντίληψη του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: