29.4.12

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου αντιλαμβανόμενο τον ρόλο του πρώτα και κύρια ως συνδικαλιστικού οργάνου που εκλέχτηκε για να αγωνίζεται, να διεκδικεί και να προασπίζεται τα συμφέροντα, τις κατακτήσεις, τα δικαιώματα των μελών του Συλλόγου και του συνόλου των εμπόρων της πόλης αλλά τιμώντας επίσης και θεωρώντας πως οφείλει να φανεί αντάξιο της 100χρονης και πλέον αγωνιστικής και συνεπούς ιστορίας του Συλλόγου μας, σας απευθύνεται σήμερα εν όψει των εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012 σημειώνοντας τα εξής:
Ø    Οφείλουμε να προσέλθουμε στις κάλπες έχοντας πάντα στο μυαλό μας (πώς να το ξεχάσουμε άλλωστε ;) την κατάσταση των μαγαζιών μας και του συνόλου της αγοράς.
Ø     Οφείλουμε να μην ξεχάσουμε ότι η τραγική κατάσταση που βιώνουμε ως έμποροι, ως οικογενειάρχες, ως κοινωνία στο σύνολό της, δεν είναι ΄΄ θεόσταλτη ΄΄. Είναι το αποτέλεσμα συγκεκριμένων πολιτικών επιλογών, πολύ συγκεκριμένων πολιτικών φορέων που...
τις επέβαλαν και απολύτως συγκεκριμένων προσώπων που τις υπηρέτησαν.
Ø      Έχουμε υποχρέωση απέναντι στις οικογένειές μας, στα παιδιά μας, στο παρόν και στο μέλλον της τάξης μας, στην κοινωνία των πολιτών, την πατρίδα, να μην ΄΄ τσιμπήσουμε ΄΄ ξανά. Να μην ενδώσουμε στα νέα ψευτοδιλήμματα που επιχειρούν με απύθμενο θράσος να μας βάλουν αυτοί που μας οδήγησαν στην ΄΄ κόλαση ΄΄ που βιώνουμε.
Ø      Έχουμε υποχρέωση να μην επιτρέψουμε για μια ακόμη φορά να υποτιμήσουν την νοημοσύνη μας αλλά και την πολιτική οξυδέρκεια των εμπόρων με λόγια παχιά, κούφιες υποσχέσεις, φρούδες ελπίδες, όλοι αυτοί που προσέτρεξαν να συνυπογράψουν το ΄΄ κατοχικό σύμφωνο ΄΄ της οικονομικής εξαθλίωσης του λαού και της εθνικής υποτέλειας της χώρας.
Ø      Είναι καθήκον μας να μην συμβάλλουμε με την πολιτική μας στάση στην επιβράβευση αυτών που ευθύνονται για την κατάσταση στην οικονομία, την υγεία, την παιδεία, την κοινωνική πρόνοια, τον εργασιακό μεσαιωνισμό, την πολιτιστική και ηθική παρακμή.
Ø      Είναι ευθύνη μας την επομένη των εκλογών, στις 7 του Μάη, να είμαστε παρόντες, ενεργοί πολίτες, αγωνιστές, να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας ανοιχτά, να παλέψουμε μαζί με όλους τους άλλους συμπατριώτες – εργαζόμενους, αγρότες, ανέργους, συνταξιούχους, νεολαίους – να διεκδικήσουμε τις πολιτικές που θα είναι σε όφελος των πολλών και της κοινωνίας και όχι των λίγων και ΄΄ ημετέρων ΄΄.   

Καλή απόφαση – Συνειδητή ψήφο

Δεν υπάρχουν σχόλια: