7.7.11

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ




Γενικό Επιτελείο Ιπποκράτους
Γενική Διεύθυνση Αμυντικού Σχεδιασμού 
Διεύθυνση Σχεδιασμού Ανακατάληψης θέσεων
Τμήμα Άμεσης Αποκατάστασης Τάξης


ΠΡΟΣ:
Άπασες τις Μεραρχίες του Γενικού Επιτελείου

ΚΟΙΝ: Γενική Γραμματεία ΘΑ.ΤΑ.ΔΗ.ΡΟ. (Θανατηφόρα Τάγματα Δημοσιογράφων Ρουφιάνων)

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ:Ο λαός ξεσηκώνεται


Κατάσταση ανωμαλίας επικρατεί στη χώρα.
Το παρακράτος υπολειτουργεί. 
Υπάρχουν σαφής ενδείξεις ότι έχει προχωρήσει σε «Λευκή Απεργία», αφού οι περικοπές του Μνημονίου πλήττουν και το ίδιο.
Τις προηγούμενες μέρες όσοι βουλευτές δεν έμειναν σπίτι τους δέχτηκαν επίθεση από αγανακτισμένες λαϊκές δυνάμεις, που προφανώς ήταν οργανωμένες από τον
ΣΥΡΙΖΑ, αφού αλλιώς δεν εξηγείται το φαινόμενο.
Πληροφορίες από το επαρχιακό δίκτυο αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έφιππος καθοδηγεί τις μικρές αντάρτικες δυνάμεις των ΑΤΑΚΤΩΝ (όπως ανέφερε ο στρατηγός Χρ. Παπουτσής).
Την Πέμπτη ήταν στο Αγρίνιο και το Βόλο ταυτόχρονα. Την Παρασκευή στη Λαμία. Την Κυριακή στον Πύργο. Το μεσημέρι της Δευτέρας στα Τρίκαλα. Το βράδυ της Δευτέρας ήταν στην Ξάνθη, στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα την ίδια ώρα.
Δημόσιοι Κομματικοί Ρουφιάνοι αναφέρουν επίσης ότι αυτές τις μέρες εμφανίσθηκε σε Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Άρτα, Κομοτηνή, αλλά και αλλού.
Παρά την κινητοποίησή μας οι αγανακτισμένοι αυξάνονται και η κατάσταση έχει ως ακολούθως:
-Ξάνθη: Πολίτες αποδοκίμασαν τον υπουργό μας Σωκράτη Ξυνίδη.
-Θεσσαλονίκη: Πολίτες οργάνωσαν διαμαρτυρία έξω από την συγκέντρωση για το μεγάλο τοτέμ Ανδρέα Παπανδρέου, στην οποία μιλούσα εγώ.
-Τρίκαλα: Άτομα εισέβαλαν σε στούντιο τηλεοπτικού καναλιού φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της βουλευτού μας Σούλας Μερεντίτη. Η
-Πάτρα: Εργαζόμενοι της ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ θέλησαν να δουν και να διαμαρτυρηθούν στον υφυπουργό Εργασίας μας Γιάννη Κουτσούκο. Τους απέτρεψε η Αστυνομία.
 - Πύργος: Πολίτης σταμάτησε με την μηχανή του δίπλα στον βουλευτή μας Παναγιώτη Αντωνακόπουλο και τον επέπληξε δημοσίως.
-Λαμία: Ο βουλευτής μας Νίκος Τσώνης είπε στη Βουλή ότι όσοι του λένε να μην ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο είναι «τζάμπα μάγκες» και έμεινε εγκλωβισμένος για 2 ώρες από αγανακτισμένους. Όταν έφυγε του έριξαν τοπικά προϊόντα (γιαούρτι και αυγά).
Άγνωστοι κόλλησαν συνθήματα στα γραφεία των βουλευτών μας Νίκου Τσώνη και  Τόνιας Αντωνίου («εμείς σας ψηφίσαμε, εμείς σας αναιρούμε», «πουλάτε, πουλάτε. Ξύλο που θα το φάτε» κ.α.).
-Βόλος: Η βουλευτής μας Ροδούλα Ζήση φοβήθηκε από ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας που έλεγε ότι είναι εγκληματίες όσοι ψήφισαν να ξεπουληθεί ο δημόσιος πλούτος και δεν πήγε ένα βράδυ στο σπίτι της.
-Άρτα: Αγανακτισμένοι κυκλοφόρησαν αφίσες με τους «ανεπιθύμητους» βουλευτές.
-Αγρίνιο: Γράφτηκαν συνθήματα στα γραφεία μας (να σημειωθεί ότι η μπογιά ήταν μαύρη), αφού καταλήφθηκαν από τις εχθρικές δυνάμεις και κυκλοφόρησε αφίσα ανατρεπτικού περιεχομένου. Η βουλευτής μας Σοφία Γιαννακά εξέφρασε την ενόχλησή της για την ποιότητα των συνθημάτων.
-Κομοτηνή: Κυκλοφόρησαν αφίσες ανατρεπτικού περιεχομένου. Γράφτηκαν συνθήματα στα γραφεία μας. Να ενημερωθεί η Ασφάλεια ότι τα συνθήματα ήταν με μπλε μπογιά και να απαγορευθεί η πώληση πράσινης μπογιάς, γιατί οι προβοκάτορες έχουν πολλά ποδάρια.
-Αλεξανδρούπολη: Κυκλοφόρησε αφίσα ανατρεπτικού περιεχομένου («Καταζητούνται») με τους βουλευτές μας Όλγα Ρενταρή Τέντε, Γιώργο Ντόλιο και Ελένη Τσιαούση.

Οι ημέτερες δυνάμεις κινήθηκαν άμεσα στις περισσότερες των περιπτώσεων.

Σε κεντρικό επίπεδο:
-Αποκαλύψαμε το σατανικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γραμματέας του Κινήματος είπε ότι ο Τσίπρας είναι ο «αρχηγός των μπαχαλάκηδων».
-Ζητήσαμε τα στελέχη να κλειστούν στα σπίτια τους και να μην κυκλοφορούν ακόμα και αν γίνεται ο χαμός στην πόλη τους. Στο θέμα αυτό εκτιμάμε ότι πρέπει να γίνει δουλειά ακόμη.
-Απαιτήσαμε δηλώσεις νομιμοφροσύνης και καταδίκης της βίας από όλα τα κόμματα και τις πήραμε.
-Έκτακτα τηλεδικεία στήθηκαν στο Μεγάλο Κανάλι με έτοιμες τις καταδικαστικές αποφάσεις.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ.

Το Γενικό Επιτελείο της Ιπποκράτους
(υπογραφή δυσανάγνωστος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: