29.6.11

4 ΤΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ (Το ένα να τσούζει)


ΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΣΟΥ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΟΥ
 Το πολίτευμα μας είναι αντιπροσωπευτική δημοκρατία και σήμερα η Αιτωλοακαρνανία δεν ψήφισε το μεσοπρόθεσμο, αφού με βάση τα πρακτικά της σημερινής συνεδρίασης της Βουλής των Ελλήνων κατά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος για την οικονομία η πλειοψηφία των βουλευτών του νομού δεν συναίνεσαν με το ξεκάθαρο ΟΧΙ τους σε όσα οι οικονομικοί κατακτητές της χώρας και οι ντόπιοι υπάλληλοί τους έχουν δρομολογήσει
Σύμφωνα με τον κατάλογο λοιπόν ΣΤΗΝ ΑΊΘΟΥΣΑ ακούστηκαν μερικά ΝΑΙ και μερικά ΟΧΙ. Ούτε τα ΝΑΙ θα ξεχάσουμε ούτε τα ΟΧΙ
ΘΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ είπε ΝΑΙ και μας παρέδωσε στους «μπακαλόγατους» που στείλανε οι ξένοι «μπακάληδες», για να εισπράξουνε τα βερεσέδια της μεγάλης τους αρπαγής.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ είπε ΝΑΙ και μας παρέδωσε ΚΙ ΑΥΤΟΣ στους «μπακαλόγατους» που στείλανε οι ξένοι «μπακάληδες», για να εισπράξουνε τα βερεσέδια της μεγάλης τους αρπαγής.
ΣΟΦΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ είπε ΝΑΙ και μας παρέδωσε ΚΙ ΑΥΤΗ στους «μπακαλόγατους» που στείλανε οι ξένοι «μπακάληδες», για να εισπράξουνε τα βερεσέδια της μεγάλης τους αρπαγής.\

Αυτά τα τρία ΝΑΙ συγκροτούν τη μειοψηφία των αντιπροσώπων του νομού, γιατί η πλειοψηφία των αντιπροσώπων του Νομού της Αιτωλοακαρνανίας είπε ΟΧΙ.

ΤΟ μεγαλύτερο ΟΧΙ το είπε ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.
Αυτό το ΟΧΙ μαζί με τα ΟΧΙ του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ, του ΜΑΡΙΟΥ ΣΑΛΜΑ και του ΝΙΚΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ, αλλά και με την αποχή του Κώστα Καραγκούνη μας δίνει το δικαίωμα να υποστηρίζουμε ότι η Αιτωλοακαρνανία σήμερα ψήφισε ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.
Το έχω ακούσει να μου το λένε πολλές φορές: Εκ του αποτελέσματος κρίνονται οι πολιτικές. Το αποτέλεσμα λοιπόν σήμερα στο νομό της Αιτωλοακαρνανίας είναι 4 – 3 ΟΧΙ στο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ. Ας το θυμούνται αυτό οι 3 ΝαιΝαιΚυ… (βερνητικοί)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΑ;; ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΟΥΤΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ , ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ. ΑΝ ΤΟΥ ΔΙΝΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.