22.1.11

ΗΤΑΝ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ



«Είμαι υπόλογος», απάντησε την προηγούμενη εβδομάδα σε ερώτηση των δημοσιογράφων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γ. Πεταλωτης. Και τήρησε το λόγο του ενημερώνοντάς τους ότι η επίσκεψη αυτή ήταν στο πλαίσιο της «σύσφιγξης» των σχέσεων με το Κατάρ, αφού «το ενδιαφέρον της Ελλάδας για συνεργασία με το Κατάρ παραμένει εμφανές και ενεργό, όπως υπάρχει ενδιαφέρον και από την πλευρά του Κατάρ για συνεργασία με την Ελλάδα σε θέματα επενδύσεων και τουρισμού».
Και συνέχισε «Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι επενδύσεις που ο αρμόδιος υπουργός Χ. Παμπούκης θα τις υλοποιεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του».
Εσείς τώρα που κάθεστε και διαβάζετε αυτή την ανάρτηση να θυμάστε...
 και να σημειώσετε τη λέξη «σύσφιγξη». Θεωρώ πως πρέπει να σημειώσετε αυτή τη λέξη για τον εξής έναν και μοναδικό λόγο: Κάθε φορά που υπουργοί ή πρωθυπουργοί χωρών συσφίγγουν τις διακρατικές τους σχέσεις, εσείς πρέπει να φροντίζετε να είναι ο λαιμός σας μακριά από κει, γιατί υπάρχει κίνδυνος από την πολύ την «σύσφιγξη» να μην μπορείτε να αναπνεύσετε.
Αλλά επ’ αυτών θα επανέλθουμε με νέα ανάρτηση γιατί όπως καταλαβαίνεται ή όπως πληροφορείσθε η «σύσφιγξη» αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα ο Αστακός να πιαστεί πάλι απ’ το λαιμό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ?