22.10.10

ΠΡΑΣΙΝΟ + ΜΠΛΕ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Ναύπακτος 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010
Ο ΣΚΑΪ μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς του ανά την Ελλάδα,
πραγματοποιεί για δεύτερη χρονιά μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση απορριμμάτων. Με σύνθημα: «Δώσε νόημα στα σκουπίδια. Τίποτα δεν πάει χαμένο» το Σάββατο 23 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η τέταρτη κατά σειρά δράση με τη χορηγία της Eurobank.
Από τις 11.00 το πρωί μέχρι τη 13.00 το μεσημέρι θα καλυφτεί ραδιοφωνικά η δράση της ανακύκλωσης στον Πειραιά, στα Καλύβια αλλά και σε 4 πόλεις της περιφέρειας: Ηράκλειο Κρήτης, Νάουσα, Ναύπακτο και Λιβαδειά. Σε 6 πόλεις της Ελλάδας θα γίνεται ανακύκλωση ταυτόχρονα.
Η Μ.Κ.Ο. ΠΡΑΣΙΝΟ + ΜΠΛΕ καλεί όλους τους κατοίκους της Ναυπάκτου και των γύρω περιοχών να συμμετέχουν στην εκστρατεία συγκέντρωσης αχρήστων λαμπτήρων και ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συσκευών το Σάββατο 23 Οκτωβρίου από τις 8.00 το πρωί μέχρι τη 13.00 το μεσημέρι στην παραλία Γριμπόβου στον χώρο δίπλα στο ΚΕΠ.
Η Εταιρία Ανακύκλωσης Συσκευών θα διαθέτει προσωπικό και containers για την καλύτερη συλλογή των άχρηστων λαμπτήρων και συσκευών. Ο ΣΚΑΪ μέσω του συνεργαζόμενου ραδιοφωνικού σταθμού Lepanto FM 101,4 θα μεταδίδει ζωντανά συνδεδεμένος, την δράση από τις 11.00 έως τις 13.00 μμ. Ο Δήμος Ναυπάκτου συμμετέχοντας, θα διαθέτει αυτοκίνητα μεταφοράς για ογκώδη συσκευές όλη την εβδομάδα. Μπορείτε να τηλεφωνείται στα τηλέφωνα 26343 60131 & 6972 073864 του Δήμου για να παραλάβουν την ογκώδη συσκευή σας.
ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
η ανακύκλωση είναι επιτακτική ανάγκη και όχι πολυτέλεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: