17.9.10

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ BLOG ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ PRESS

Ήμουνα, είμαι και θα είμαι πάντα ορατός και επώνυμος.
Λέγομαι Λευτέρης Τηλιγάδας και απεχθάνομαι τους επιδεικτικά ανώνυμους, τις κλειστές πόρτες, τους μηχανισμούς και τα μαχαιρώματα από πίσω. Αυτό συμβαίνει γιατί αρκετοί ανώνυμοι σιγοψιθύρισαν πίσω μου, αρκετές πόρτες κλείσανε στα μούτρα μου, αρκετοί μηχανισμοί επιδίωξαν να με συνθλίψουν και αρκετά πισώπλατα μαχαιρώματα δέχθηκα.
Όλα αυτά τα αντιμετώπισα και θέλω σήμερα να ευχαριστήσω τους άσπονδους φίλους μου (φίλους;;;;) για τον βρώμικο αγώνα που μου επιφύλαξαν και μου επιφυλάσσουν. Είναι ο μοναδικός τρόπος να αποδεικνύεται εύκολα η καθαρότητα του δικού μου αγώνα.
Εδώ και μερικές εβδομάδες συνεργάζομαι ως σύμβουλος επικοινωνίας της Αυτοδιοκητικής Παράταξης «ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για έναν ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΏΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» του υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Αντωνόπουλου.
Γι’ αυτό το λόγο από σήμερα το ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑPRESS θα φιλοξενεί κατά πρώτον ειδήσεις και σχόλια που αφορούν σε γενικότερα πολιτικά προβλήματα της χώρας και κατά δεύτερον τις θέσεις και τις απόψεις των υποψηφίων που κατεβαίνουν σε αυτές τις εκλογές με την στήριξη των κομμάτων της Αριστεράς και τις Ανεξάρτητες Αυτοδιοικητικές Κινήσεις, γιατί θεωρώ ότι σε αυτό το «άλλο», όπως αποκαλούν οι δημοσκοπήσεις, «τα μικρά στο μάτι» αυτοδιοικητικά σχήματα πρέπει να δοθεί περισσότερος επικοινωνιακός χώρος από αυτόν που ορίζουν τα οργανωμένα μεγάλα πολιτικά συμφέροντα, για δυο λόγους:
       1ον Επειδή το αξίζουν.
  και 2ον Επειδή δεν είναι ΣΩΤΗΡΕΣ.

Θα κρατήσω μόνο το δικαίωμα μου, στο δικό μου blog, να απευθύνω μια Ανοιχτή Επιστολή σε μερικούς «φίλους δημοσιογράφους» αυτής της πόλης, αλλά και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, για όλα αυτά που μου καταλογίζουν ή υπονοούν μέσα από τα blog τους.

Ες αύριο λοιπόν τα σπουδαία. Μέχρι τότε απολαύστε το παρακάτω τραγουδάκι….

Είναι ένα τσιφτετελάκι εξαιρετικά χαρισμένο σε όλους σας. ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ. ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΓΥΝΑΙΚΕΣ" ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.


Καλό μεσημέρι.

7 σχόλια:

Δημήτρης Νίκου είπε...

Γειά σου ρε μάγκα. Μπορεί να σε γνώρισα ελάχιστα και να μιλήσαμε ακόμη πιό λίγο, όμως με τη δημοσιοποίηση της δραστηριότητάς σου, απέδειξες ότι ΕΧΕΙΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ κι ότι υπάρχουν ακόμη (λίγοι) ΑΝΤΡΕΣ που τιμούν τα ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ που φοράνε.
Ανάλογα είχα πράξει στην προεκλογική εκστρατεία του Θωμά Μπαλαούρα, αλλά ακόμη τότε ήταν συνηθισμένο, οι ΑΝΤΡΕΣ να ΤΙΜΟΥΝ τα ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ τους και μία ανάλογη, ραδιοφωνική για την περίσταση, δήλωση δεν προξενούσε εντύπωση.

Ανώνυμος είπε...

«Υπερασπίζονται με νύχια και με δόντια τις θέσεις τους.
Μεταβιβάζοντας το φόβο τους στους πολίτες που κυβερνούν, γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο φόβος είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος ελέγχου κι έτσι δίνουν την αίσθηση ότι μόνο οι ίδιοι μπορούν να τους προστατέψουν από την καταστροφή.
Για μεγάλο διάστημα οι μάζες δέχτηκαν τη σχέση γονιού-παιδιού.
Αυτοί που διαφωνούσαν είτε αναγκάστηκαν να σιωπήσουν είτε εξουδετερώθηκαν ως τρελοί ή ακόμα και προδότες. Όμως, λίγο λίγο η διαφθορά αρχίζει να ξεσκεπάζεται και αυτοί που υποτίθεται ότι προστατεύονταν αισθάνονται ότι όχι μόνο δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά ότι καταπιέζονται βάναυσα. Μια σύγκρουση μεταξύ τάξης και χάους γίνεται αναπότρεπτη».

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΕΥΤΕΡΗ ΤΙ ΤΣΙΜΠΑΣ; ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ. ΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΕΝΑΣ ΓΑΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΘΑ ΜΠΟΤΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ , ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΙΣΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ 200.000, ΕURO; ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΤΑ.

Καστρινός είπε...

Γράψτους στ’ αρχίδια σου φίλε Λευτέρη και προχώρα. Αφού τους ξέρεις σκύβαλα ήταν και θα είναι πάντοτε.

Ανώνυμος είπε...

Λευτέρη μπράβο,
σου εύχομαι να τιμάς πάντα το όνομά σου, να είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ωχ μωρέ λευτέρη ότι θα γινόσουνα σύμβουλος επικοινωνίας διάφορων πολιτικών δεν το περίμενα ποτέ.Για στιχουργός ξεκίνησες και θα γινόσουνα καλός, αλλά στο δρόμο αλλαξοπίστησες.Όλα για την επιβίωση λευτέρη όλα.Ο ¨Άσιμος όμως αυτοκτόνησε που κράταγε τα κλειδιά, εσύ μη κοροιδεύεις -τουλάχιστον αυτό-τον εαυτό σου.Δούλευε και μη μιλάς γιατί προκαλείς και τα παλιά συντρόφια....Σε έφαγε και σένα η λακούβα του Αγρινίου και φαίνεται πολύ

Ανώνυμος είπε...

α ρε Λευτερη σας χρησιμοποιησε ο Αντωνοπουλος για να παζαρευει θεσεις......