15.9.10

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ Κ.Ε.Π. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Με ανακοίνωση του ο Κώστας Καρακώστας μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της Ναυπάκτου και επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Ναυπάκτου μας επισημαίνει τα παρακάτω:

Σε προηγούμενο μήνυμα έγραψα για τις προσλήψεις στο Κ.Ε.Π. όπου προφανώς με παρεμβάσεις αιρετών (των γνωστών παλαιοκομματικών ρουσφετάκηδων) προκαλείται καθυστέρηση στην έκδοση των αποτελεσμάτων. Οι άνθρωποι έχουν τάξει σε πολλούς και πρέπει να τους πάνε "δεμένους" μέχρι τις εκλογές. Σας επισυνάπτω και την παρέμβαση του συνήγορου του πολίτη που επιβεβαιώνει την καθυστέρηση.
Πέρα από την επιβεβαίωση πάντως παραμένει ανοικτό το ζητούμενο σε όλη αυτή την ιστορία. Θα πάρουμε απόφαση ως κοινωνία να πετάξουμε τέτοιες πρακτικές και αυτούς που τις ακολουθούν στον κάλαθο των αχρήστων;
Ιδού πεδίον δόξης μας λαμπρόν

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχος νεαρος, που απασχόλησε τελευταία τα ΜΜΕ με τα ερωτικά του τερτίπια με την γραμματέα του, ψαχνει με αγωνία άτομα για το ψηφοδέλτιο και πέφτει απο λάθη σε ..... λακούβες.
Θέλει να βάλει στο ψηφοδέλτιο τον ξάδελφο του διευθυντή της τεχνικης υπηρεσίας του, εργολάβο μηχανικό.
Έλα όμως που του έχει αναθέσει καμμια σαρανταριά έργα στην τετραετία που είναι δήμαρχος και ο εργολάβος έχει κώλημα απο το νόμο και δεν μπορεί να είναι και υποψήφιος σύμβουλος, αφού έχει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΡΕ - ΔΩΣΕ με τον δήμο !
Ψάχνει λοιπόν ο Δήμαρχος να βρεί, παράνομο φυσικά τρόπο, να ακυρώσει μερικά απο τα δημοτικά έργα που έχει αναλάβει και έχει κατασκευάσει την τελευταία χρονιά ο εργολάβος και έχει αναστατώσει τους πάντες και τα πάντα.
Θα τα καταφέρει τελικά ή θα τα κάνει όπως και στα προσωπικά του ?

Υ. Γ. Ο εργολάβος μηχανικός εκτός απο ξάδελφος του διευθυντή, τυχαίνει να είναι και γαμπρος ενός απο του υποψήφιους για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στην πόλη. ΝΤΑΟΥ.......... τα ακούς?