17.7.10

ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΣ

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος(Ο.Ε.Ε.)
Πρόεδρο Ο.Ε.Ε.κ. Καλλίρη Πελοπίδα
Κοινοποίηση:
1. Μέλη Κεντρικής Διοίκησης Ο.Ε.Ε.
2. Μέλη ΣτΑ Ο.Ε.Ε.

Αθήνα 23/6/2010

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Υπουργείο Οικονομικών λειτουργεί «διασωληνωμένο». Από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.). το μνημόνιο που έχει υπογραφεί έχει σκληρές και επικίνδυνες λύσεις , π.χ. εθνική ακεραιότητα της Χώρας μας.
Το Υπουργείο Οικονομικών λειτουργεί υποτακτικά σαν να βρίσκεται υπό την πίεση κατακτητών (Δ.Ν.Τ. – ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΈΝΩΣΗ – ΤΡΑΠΕΖΕΣ).
Η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών μοιάζει τρομαγμένη και δειλή. Ο τόπος χρειάζεται μια καθαρή φωνή, ένα υπεύθυνο Ο.Ε.Ε. να μπορεί αποτελεσματικά να υπερασπισθεί τα οικονομικά δεδομένα.
Η αξιωματική αντιπολίτευση συμπεριφέρεται σαν ένα μικρό κόμμα του 3% και δεν έχει προτάσεις αλλά μόνο φωνή χαμηλής διαμαρτυρίας.
Σε λίγο θα έχουμε μόνιμα το Δ.Ν.Τ. στην Ελλάδα όπου θα εγκατασταθούν και θα παρακολουθεί την εφαρμογή του μνημονίου και εμείς αντί για τον Υπουργό Οικονομικών θα αναφερόμαστε στον μόνιμο εκπρόσωπο του Δ.Ν.Τ.
Η Ενωμένη Παράταξη Οικονομολόγων (Ε.Π.Ο.) θα περιφρουρήσει ότι έχει μείνει από λογική και υπευθυνότητα στο Ο.Ε.Ε.Ο Γενικός Γραμματέας του Ο.Ε.Ε. (πάντα συνεργάτης – όποιος τον χρειάζεται για την Κεντρική Διοίκηση, είτε το ΠΑΣΟΚ είτε η Ν.Δ., όπως λέμε παντός καιρού), στην Γενική Συνέλευση δήλωσε ότι έχει 600 ονοματεπώνυμα τα οποία κρατάει μόνο αυτός, που πρέπει να πάνε στα Ποινικά Δικαστήρια για πλαστογραφίες. Εμείς ζητούμε να μας δώσει τα στοιχεία αυτά διότι είναι στοιχεία του Ο.Ε.Ε.. Γιατί φοβάστε να του τα ζητήσετε; Έχετε κάποιο πρόβλημα;
Εμείς για να συμμετέχουμε πλέον στο Ο.Ε.Ε., ζητούμε:
1. Να μας δώσετε αριθμό και ονοματεπώνυμο των συναδέλφων που πήγατε στα Ποινικά Δικαστήρια (εικάζεται ότι είναι πάνω από 1.000 Συνάδελφοι κατηγορούμενοι στα Ποινικά Δικαστήρια), ποιοι και πόσοι καταδικάστηκαν και πόσοι αθωώθηκαν και ποιοι αθωώθηκαν
2. Ποιους χρησιμοποιείτε για μάρτυρες κατηγορίας από το Οικονομικό Επιμελητήριο , δηλαδή ποιοι Υπάλληλοι είναι μάρτυρες κατηγορίας και ποιοι από την Κεντρική Διοίκηση πηγαίνουν κατά σύστημα σαν μάρτυρες κατηγορίας (εισαγγελείς)
3. Ποιος πληρώνει τους Δικηγόρους - Μάρτυρες - Μάρτυρες από την Επαρχία - Μάρτυρες με ειδικότητα να παρουσιάζονται ειδικοί για να τιμωρούν τα μέλη του Ο.Ε.Ε. και
4. Γνωρίζετε ποιοι και πόσοι από την Διοίκηση του Ο.Ε.Ε. έχουν σύστημα την υποβολή μηνύσεων κατά παντός Έλληνα και επίσης πόσες μηνύσεις τους έχουν κατατεθεί στα Ποινικά Δικαστήρια και πόσοι Επιχειρηματίες τους έχουν πετάξει έξω από τις επιχειρήσεις γιατί τους έκρινα ασόβαρους ανθρώπους όπως λένε ψυχολογικά βαριά ασθενείς. Ίσως πιο επικίνδυνους από αυτούς που είναι μέσα σε Ψυχιατρικές Κλινικές.
Εμείς εάν δεν έχουμε αναλυτικές απαντήσεις δεν θα συμμετέχουμε σε καμιά διαδικασία στο Ο.Ε.Ε.. Η ευθύνη θα είναι πέρα για πέρα δική σας. Εμείς ζητούμε ο Πρόεδρος και η Κεντρική Διοίκηση καθώς και η ΣτΑ για πρώτη φορά να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην μετατραπεί σε συνονθύλευμα από ορισμένους επεισοδιακούς και επικίνδυνους φερόμενους ως προστάτες του χώρου των οικονομολόγων.
Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι οι άσχετοι με το Επιμελητήριο βρίσκουν γόνιμο έδαφος σε Επιμελητήρια με ασταθή παρουσία - δημοκρατία με ηγετικές ελίτ και λαϊκίστικη νοοτροπία να παρεισφρήσουν και να μετατρέπουν την Κεντρική Διοίκηση σε όργανο τους και να τους μετατρέπουν σε μάρτυρες κατηγορίας στα Ποινικά Δικαστήρια εναντίον συναδέλφων μας διότι έτσι μόνο μπορούν να περιφέρονται στα χωριά τους και να απειλούν τους συναδέλφους μας ότι αυτοί θα πάθουν τα ίδια.
Εμείς έχουμε υλικό περί των «σωτήρων» και άλλων « από μηχανής θεών» και τα οποία αν μας τα ζητήσετε είναι στην διάθεση σας.
Τα πιράνχας στην Ελλάδα υπάρχουν παντού, στην Πολιτική, στο Ποδόσφαιρο, στα Επιμελητήρια της Ελλάδος κ.λ.π.. Εμείς όπου και να έχουν γαντζωθεί θα τα καταγγείλουμε. Είναι απαράδεκτο να μην σέβεται το Ο.Ε.Ε. τα μέλη του , μέλη της Κεντρικής Διοίκησης δήλωσαν στην Γενική Συνέλευση ότι κρατά μυστικά 600 μέλη του Ο.Ε.Ε. οι οποίοι θα πάνε στα Ποινικά Δικαστήρια όταν αυτός αποφασίσει. Αλήθεια η Διοίκηση του Ο.Ε.Ε. πως το ανέχεται. Μήπως κάποιος τους κρατάει γερά.
Κήρυξαν πόλεμο στα μέλη του Ο.Ε.Ε., ορισμένοι από την Διοίκηση.
Υπάρχει Νταχάου στο Ο.Ε.Ε. και προκειμένου να μην μιλήσουν τα μέλη του Ο.Ε.Ε. εκβιάζονται με ποινικές μηνύσεις όλοι οι οικονομολόγοι. Η επίθεση που δέχονται τα μέλη του Ο.Ε.Ε. είναι πρωτόγνωρη και ανηλεής. Σε λίγο οι Οικονομολόγοι και ο κόσμος θα σας γιαουρτώσουν κύριοι της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Εκπρόσωποι Ε.Π.Ο.
ΓΕΩΡΜΠΑΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗ ΜΑΙΡΗ
ΡΟΥΣΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μέλη Ε.Π.Ο.
ΚΑΡΑΝΤΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ
ΣΕΪΜΕΝΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
ΚΑΒΟΥΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΡΙΓΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: