5.7.10

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ

Είναι απίστευτο κι όμως αληθινό. Το είπε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας στη χθεσινή του συνέντευξη στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ  απαντώντας στην παρακάτω ερώτηση:
«Ε: Το Ελεγκτικό Συνέδριο αμφισβητεί τη συνταγματικότητα διατάξεων του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Πώς θα το αντιμετωπίσετε;
ΓΑΠ: Σεβόμαστε τους θεσμούς του κράτους. Το Ελεγκτικό Συνέδριο έχει συγκεκριμένη θεσμοθετημένη αρμοδιότητα και εν προκειμένω εκφράζει μη δεσμευτική γνώμη. Θα τη μελετήσουμε και θα τη λάβουμε σοβαρά υπόψη, όπως θα λάβουμε υπόψη μας και άλλες γνώμες που διατυπώνονται ή θα διατυπωθούν. Πολιτική μας επιλογή είναι να προωθήσουμε μια συγκεκριμένη τομή που βοηθάει στην εξοικονόμηση δαπανών και στον εξορθολογισμό του συστήματος: Ολοι οι μισθωτοί να ασφαλίζονται στο ίδιο ασφαλιστικό ταμείο, είτε εργάζονται στο Δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα. Και η απόφασή μας αφορά όλους τους μισθωτούς του Δημοσίου, συμπεριλαμβανομένων των δικαστών. Αυτό ισχύει στις περισσότερες χώρες. Δεν είναι προφανές για ποιο λόγο το δικό μας Σύνταγμα θα μπορούσε να εμποδίζει κάτι πολύ λογικό, το οποίο ισχύει σε πολλές άλλες χώρες*»

Τι να πεις;
Ότι δηλαδή είναι λεκτικό ατόπημα;
Ότι του ξέφυγε;
Διορθωτές δεν έχει;
Δηλαδή, το Σύνταγμα της χώρας μας, στηρίζεται στη… λογική άλλων χωρών;!
Τ’ ακούσαμε κι αυτό!!!

*Η Υπογράμμιση είναι του bloger

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ. ΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙΑ ΤΙ ΤΑ 8ΕΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΕ ΝΑ ΒΟΣΚΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ. ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ? ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΠΟΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

βοσκάει εμάς...τα βόδια!