30.6.10

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αιτωλοακαρνανίας, ο Στάθης Λουκόπουλος.
Όλοι όσοι αυτή την αυτοδιοικητική περίοδο παρακολουθούσαμε τις συνεδριάσεις του Νομαρχιακού Συμβουλίου μπορούμε να μαρτυρήσουμε ότι ο κ. Λουκόπουλος προσπάθησε να κρατήσει τις διαδικασίες σε ένα υψηλό επίπεδο, ισορροπώντας ανάμεσα σε αυτό που του επέβαλε πρώτα το θεσμικό του καθήκον από τη μια και η παραταξιακή του ιδιότητα από την άλλη.
Αρκετές ήταν οι φορές που επέμενε στην σωστή τήρηση της διαδικασίας ακόμα και αν αυτή βρισκόταν απέναντι από τις διαθέσεις της Νομαρχιακής αρχής.
Οι λόγοι της παραίτησης του δεν έχουν κοινοποιηθεί ακόμα, αλλά εξ όσων γνωρίζουμε από καιρό ασφυκτιούσε «φορώντας το κουστούμι του προέδρου», αφού οι σχέσεις με το Νομάρχη είχαν αρκετές φορές «ψυχρανθεί».
Δεν γνωρίζουμε ποιους λόγους θα επικαλεστεί σήμερα ο κ. Λουκόπουλος, αλλά όποιοι κι αν είναι αυτοί ένα είναι σίγουρο: Άλλοι θα διακινηθούν ανεπίσημα.
Πάντως η παραίτηση Λουκόπουλου αποτελεί πλήγμα για την πλειοψηφούσα παράταξη και αυτό είναι στα αρνητικά αυτής της αυτοδιοικητικής περιόδου αφού παρόμοιο γεγονός δεν έχει ξανασυμβεί από συστάσεως αιρετής Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης. Ανεξάρτητα μάλιστα από «τις δικαιολογίες» που θα ακουστούν είναι ολοφάνερο ότι «κάποιοι» δεν τήρησαν «τις συμφωνίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: