24.6.10

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Υπουργός Εργασίας καταθέτει το νομοσχέδιο που κατ΄ απαίτηση της τρόικας ισοπεδώνει την κοινωνική ασφάλιση, γυρνώντας την ελληνική κοινωνία στις αρχές του 20ού αιώνα. Η κυβέρνηση απειλεί όσους από εσάς σκέφτονται να μην το στηρίξουν. Πρέπει να γνωρίζετε ότι πέρα από την απειλή της διαγραφής από τον κ. Παπανδρέου –που υλοποιεί το τελείως ανάποδο πρόγραμμα από αυτό που προεκλογικά εξήγγειλε– υπάρχει και η απειλή της διαγραφής από τον ελληνικό λαό.
Σας καλούμε έστω και τώρα να πείτε ΟΧΙ σε ένα νόμο που θα καταδικάσει την ελληνική κοινωνία στη βαρβαρότητα. Σας καλούμε να συμπεριφερθείτε ως βουλευτές του ελληνικού λαού και όχι ως εκ των υστέρων διεκπεραιωτές των εντολών του Δ.Ν.Τ. Άλλωστε τον Οκτώβρη του 2009 ψηφίσαμε για Βουλή και όχι για Συμβουλευτική.
Ο ελληνικός λαός θα θυμάται τις πράξεις ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, θα θυμάται όμως και τις πράξεις που τον στέλνουν στον εργασιακό, ασφαλιστικό και οικονομικό μεσαίωνα.
Η ευθύνη είναι στον καθένα σας ξεχωριστά.

ΚΑΝΤΕ COPY - PASTE ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Τα email των βουλευτών είναι τα παρακάτω:

ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΣΟΦΙΑ: sgiannaka@parliament.gr
ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: panagiotis@kouroumplis.gr  
ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ: makrypidis@makrypidis.gr  
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: thanos@moraitisthanos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: