29.1.10

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ BLOGότσαρκα

«Φουντώνουν τελευταία τα σενάρια περί ονοματολογίας στο διευρυμένο πλέον δήμο Αγρινίου. Οι μνηστήρες για την ώρα – όπως τουλάχιστον λέγεται - είναι πολλοί και απ ότι φαίνεται η εσωκομματική μάχη του χρίσματος, έστω και άτυπα, έχει αρχίσει για τα καλά», έγραψε το «agrinio news» σήμερα.
Δίκιο έχεις blogoσυνάδελφε μόνο που η σωστή λέξη είναι «χρήματος» και όχι χρίσματος. Θα μου πεις βέβαια: «Κοντά είναι αυτές οι δύο οι άτιμες οι λέξεις», και δεν μπορώ να κάνω τίποτ’ άλλο από το να συμφωνήσω μαζί σου
……………………………………………………………..
Αμ’ τα ονόματα;! Βαρύγδουπα και βασταγερά. Ο Παύλος, ο Βασίλης, ο Δημήτρης, ο Νίκος… Και καλά αυτά αλλά εκείνο το «απευθείας ανάθεση» τι το ήθελες; Υπερ-εργολάβος ο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»; Ποτέ!!! Μόνο στην αρχαιότητα.
……………………………………………………………..
Πάντως εξ όσων εγώ μαθαίνω ο Βασίλης τα διαψεύδει τα σενάρια αυτά, ο δε Μήτσος ούτε που τα σκέφτεται.
……………………………………………………………..
Θα μου πείτε βέβαια είναι και ο Νίκος με τον Παύλο που το σκέφτονται. Αυτό όμως που σκέφτονται αυτοί, δεν είναι αυτό που σκέφτονται οι ίδιοι, αλλά αυτό που σκέφτονται οι άλλοι. Οι μικροί και οι μεγάλοι.
……………………………………………………………..
Αμ’ τ’ άλλο με την περιφέρεια; Ξεχάστε το παιδιά. Μη μασάτε. Δε φταίνε οι Αχαιοί. Φταίνε οι Αρκάδιοι που κυβερνούν το κράτος.
……………………………………………………………..
Άκου έκφραση τώρα: «Κλειδώνει ο χάρτης». Μα είστε καλά; Τι είναι ο χάρτης και κλειδώνει; Ντιβανοκασέλα; Ή χρηματοκιβώτιο;

Κάθε μέσο και το σενάριο του, κάθε γραφείο τύπου και η διαρροή του. «Μας μούσκιψις πατριώτ’».

Δεν υπάρχουν σχόλια: